Дистанційне навчання

ДО УВАГИ УЧНІВ ТА БАТЬКІВ!!!
Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09.12.2020 року № 1236 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19», посилені протиепідемічні заходи будуть запроваджені на території України з 8 до 24 січня 2021 року.
Під час посиленого карантину забороняється здобувачам освіти відвідування закладів освіти, спортивних секцій, гуртків.
Навчання в нашій школі з 18.01-23.01 відбувається дистанційно.

Усі матеріали, завдання до уроків, посилання на онлайн уроки будуть розміщені учителями в Google ClassRoom відповідного класу згідно розкладу уроків. Класні керівники надсилатимуть інформацію та завдання у viber групи. Про зміни в розкладі уроків для учнів на ІІ семестр, класні керівники обов'язково повідомлять Вас. Онлайн уроки будуть проводитись вчителями в Zoom та Google meet.

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ! Онлайн урок не може тривати 45 хвилин! Безперервна робота з екраном ПК має бути: • для учнів 1–4 кл. до 10-15хв; • для учнів 5–6кл. — до 15 хв; • для учнів 7-9 кл. —до 20хв.

Сподіваємось, що епідеміологічна ситуація в країні покращиться та рівень захворюваності знизиться і ми знову продовжимо навчання в закладі освіти. Пам'ятайте, що це також залежить від кожного з нас, дотримання нами необхідних протиепідемічних правил, профілактики та гігієни. БАЖАЄМО ВАМ МІЦНОГО ЗДОРОВ'Я! БЕРЕЖІТЬ СЕБЕ!

Адміністрація закладу

Кiлькiсть переглядiв: 44

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.